Har virksomheden afdelinger flere steder i landet, koordinerer VUC undervisningen.

Det betyder, at dine medarbejderne altid bliver undervist ud fra samme koncept.

Læs mere

DNP i Karlsunde er en arbejdsplads man ikke vil væk fra

På DNP Denmark i Karlslunde producerer man skærme og standere til eksempelvis mødelokaler og kontrolrum.
DNP Denmark har i dag 55 medarbejdere og de fleste har været ansat i rigtig mange år. Det vidner om, at virksomheden gør noget rigtigt.

”Vi har en høj medarbejdertrivsel og har altid brugt meget tid på at efteruddanne medarbejderne løbende. Alle medarbejdere har lige været på engelsk og digital kursus hos VUC Business Partner. Kurserne betaler sig altid tilbage i både trivsel og nye kvalifikationer til medarbejderne. For os er det vigtigste ikke effektiviteten, men kvaliteten af det arbejde der udføres. DNP Denmark er ejet af Dai Nippon Printing i Japan med over 45.000 ansatte på verdensplan, så vi er en lille, men vigtig brik, på grund af den geografiske placering,” siger fabrikschef Carsten Marcussen.

Carsten Marcussen har været ansat siden 2003 og er egentlig nået pensionsalderen, men kan heller ikke selv slippe virksomheden helt.
”Udover at producere skærme og standere skal vi også til at lave komponenter til elbiler. Det synes jeg er spændende at være med til at sætte i gang,” siger han.

I produktionshallen blandt store skærme, skæremaskiner og borde til at arbejde ved står Klaus Rasmussen, 52 år. Radioen spiller og han viser hjemmevant rundt i de store haller. Han har været ansat hos DNP i 28 år.

”Jeg synes det er et rigtig godt arbejdssted. Vi har meget indflydelse på vores eget arbejde og er fleksible, så vi selv planlægger dagen og kan dække alle funktioner i produktionen. Det er super godt, at der er kurser for os ansatte i arbejdstiden. Eva Nilsson fra HF og VUC Roskilde (VUC Business Partner) er en dygtig og sød underviser. Jeg er i forvejen ret god og selvlært til engelsk, men jeg er blevet bedre til at forstå det grammatiske. På digitalkurset fik vi god undervisning i excel og det bruger jeg i mit daglige arbejde. Vi lærte også at bruge outlook, og jeg fik genopfrisket funktionerne i word, som har en ny opdatering, som gør, at jeg ikke lige kender programmet så godt mere,” siger Klaus Rasmussen.