Nyttig viden for jobcentre og a-kasser

Nyttig viden for jobcentre og a-kasser

Vi har samlet nyttig viden om opkvalificering hos VUC til dig, der arbejder i et jobcenter eller hos en a-kasse. Her på siden finder du information om VUC's kurser og priser - og ikke mindst finder du link til vores dialogværktøj Job i Spil.

Fakta om kurser hos VUC

Fremtidens arbejdsmarked kræver stærke kompetencer. Nogle ledige har brug for opkvalificering for at komme i job, skifte branche eller starte på en erhvervsuddannelse. Hos VUC har vi en lang række kurser, der styrker den lediges kompetencer.

Hvis kurser hos VUC bevilges som led i en jobplan, skal der laves en betalingsaftale mellem jobcentret og VUC. For at gøre det let for dig at få et overblik over indhold, varighed og pris på vores kurser i grundlæggende færdigheder (FVU) og 9. og 10. klasses niveau (AVU) har vi lavet et faktaark, der er lige til at printe ud.

Du finder vores FAKTAARK LIGE HER

Nye kurser for ledige

Digitale færdigheder er et krav i alle jobfunktioner. Engelsk fylder mere og mere i alles hverdag.

Det er nu muligt for ledige at deltage i kurser i grundlæggende IT (FVU digital) og grundlæggende engelsk (FVU engelsk).

Du finder information om kurser og priser i FAKTAARKET

Du finder mere uddybende information om kurserne på siden KURSER FOR LEDIGE

Job i Spil

Job i Spil er et dialogværktøj, der giver jobcentre og a-kasser en ny tilgang til dialogen med den ledige. Dialogværktøjet i form af et spil er en genvej til at få en dybere samtale med den ledige om ønsker og muligheder i forhold til job og uddannelse. Derudover giver Job i Spil et godt udgangspunkt for at tale om læse-, skrive- og regnevanskeligheder.

Brug Job i Spil i din dialog med den ledige og skyd genvej til den gode dialog.

Du finder dialogværktøjet JOB I SPIL LIGE HER

Du finder også en side for jobcentre og a-kasser, hvor vi har samlet information om Job i Spil, nyttige redskaber du kan bruge i samtalen med den ledige samt generel information om uddannelsessystemet.

Du finder siden FOR JOBCENTRE OG A-KASSER LIGE HER

Vejen til mere viden

Trappemodel der viser uddannelsesniveauer på VUC