VUC Business Partner - det naturlige valg

Hvorfor VUC Business Partner?

Vi tror på, at vi er de rette til at klæde dine ansatte bedre på, så de kan gribe de nye muligheder, hvor de opstår. Vi har stor erfaring med at udbyde kurser til virksomheder og vores kurser er altid af højeste kvalitet.
Læs mere om os

Hvorfor efteruddannelse?

Der er altid behov for opkvalificering i din virksomhed. Ikke mindst i disse år, hvor der stilles større og større krav til uddannelsesniveau og faglige kompetencer på danske arbejdspladser.
Kompetente og veluddannede medarbejdere løfter arbejdsopgaver mere effektivt og kvalificeret, hvilket er medvirkende til:
• At mindske sygefravær.
• At udnytte jeres ressourcer bedre.
• At sikre en mere kompetent løsning af opgaverne.

Vi klarer alt det kedelige

Tilbuddet er (ofte) gratis for din virksomhed. Vi står for hjælp til administration, koordinering, medarbejderkommunikation og hjælp til søgning af alle relevante uddannelsestilskud til din virksomhed.
Læs mere om økonomi

Vi kompetenceafdækker og udvikler et talent-warehouse og kompetence-map for dine medarbejdere. Hvad er status lige nu? Hvor er mulighederne og ”hullerne” i forhold til strategien?

Vi laver en plan for, hvordan vi mest effektivt og billigst kan lave kompetenceløftet i din virksomhed i forhold til dine målsætninger.

Vi tester undervejs og til slut, at vi har skabt de resultater, vi aftalte.


Se processen beskrevet i 7 trin i videoen herunder: